Opera a skałdanie zamówień - pomocy!!!!!!!!
Opera a skałdanie zamówień - pomocy!!!!!!!!
Cześć,
Dziś drugi klient, zwrócił mi uwagę, że nie może złożyc zamówienia. Nie wiedziałem o co chodzi złożyłem zamówienia za nich. Zaciekawiło mnie to na tyle jednak, że zacząłem szukać błędu i niestety znalazłem we wszystkich przeglądarkach strona chodzi lepiej lub gorzej, ale pod Operą nie można wysłać zamówienia wypełniam wszytskie wymagane dane i wciskam klawisz "wyślij zamówienie" i nic się nie dzieje zero reakcji.
Czy ktoś z Was miał taki problem, jeśli tak to proszę napiszcie jak sobie z tym poradzić.
Dziś drugi klient, zwrócił mi uwagę, że nie może złożyc zamówienia. Nie wiedziałem o co chodzi złożyłem zamówienia za nich. Zaciekawiło mnie to na tyle jednak, że zacząłem szukać błędu i niestety znalazłem we wszystkich przeglądarkach strona chodzi lepiej lub gorzej, ale pod Operą nie można wysłać zamówienia wypełniam wszytskie wymagane dane i wciskam klawisz "wyślij zamówienie" i nic się nie dzieje zero reakcji.
Czy ktoś z Was miał taki problem, jeśli tak to proszę napiszcie jak sobie z tym poradzić.
- Autor tematu
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
Re: Opera a skałdanie zamówień - pomocy!!!!!!!!
Podaj adres swojego sklepu, wówczas łatwiej będzie to sprawdzić, dostaniesz kilka lewych zamówień, ale wówczas będziesz wiedzieć, że działa. Niech każdy, kto sprawdzi, napisze komentarz i po sprawie. Będziesz wówczas wiedzieć.
-
Lesiu
adres sklepu Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
- Autor tematu
Faktycznie na Operze nie działa. Mam złe wieści... na IE9 też nie działa. Na Firefox 5 zamówienie przeszło.
-
Lesiu
Narbe napisał(a):adres sklepu Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
Miałem opisy produktów jako parametry, usunąłem teraz wgrywam na nowo w tabelach. Nie wiem moze to przez to, miałem 430000 rekordów w kqs_produkty_cechy i troche mi muliło jak wchodziłem w PA w cechy. Dodatkowo skpoiowałem z demo sklepu parametry koszyka do swojego ale nic nie pomaga.
- Autor tematu
Lesiu napisał(a):Faktycznie na Operze nie działa. Mam złe wieści... na IE9 też nie działa. Na Firefox 5 zamówienie przeszło.
na chromie też kaszana
- Autor tematu
- Win7, Chrome - w koszyku nieaktywny przycisk "wyślij zamówienie"
- Win7, Opera - można wcisnąć przycisk "wyślij zamówienie", lecz nic się nie dzieje później
- Wint, FF, działa OK
- Win7, IE9 - można wcisnąć przycisk "wyślij zamówienie", lecz nic się nie dzieje później
Usuń zamówienie(a) na nazwisko "pbas".
Masz coś skopane. Stawiam na te "kosmiczne skrypty", odpowiadające za górne menu lub wyjeżdżający banner "sprawdź nas".
-

- Moderator Witryny
- Otrzymał podziękowań: 5 razy
pbas napisał(a):Masz coś skopane. Stawiam na te "kosmiczne skrypty", odpowiadające za górne menu lub wyjeżdżający banner "sprawdź nas".
Usunąłem całą zawartość head, ale to nie to bo dalej nie działa.
- Autor tematu
Usuń wszystkie skrypty, zarówno z head jak i te w body. A jak to nie pomoże to... z chęcią pomoże autor, taki żarcik 
Od kiedy masz takie problemy z KQS?
Od kiedy masz takie problemy z KQS?
-
Lesiu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość