Nie można zakończyć zamówienia
|Strona 1 z 1
Nie można zakończyć zamówienia
W wersji 3.8 mam problem z zakończeniem zamówienia. Po dodaniu produktu do koszyka pojawiają się trzy opcje: złóż zamówienie, opróżnij koszyk, przelicz koszyk. po kliknięciu w "złóż zamówienie" pojawia się pole do wybrania formy przesyłki. Dotąd jest ok, jednak po wybraniu formy przesyłki następuje tylko automatyczne przeliczenie koszyka wraz z kosztami przesyłki i nic więcej. To znaczy pozostaje pod spodem link "powrót do koszyka". Nie pojawia się formularz do wpisania danych kupującego i kończenia zakupu. Dodam, że nie mam ograniczeń w zakupach tylko dla zarejestrowanych, nie mam do wyboru atrybutów ani tym podobnych. Ma ktoś pomysł co tu może blokować?
sklep Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
- Autor tematu
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
Re: Nie można zakończyć zamówienia
Largo napisał(a):W wersji 3.8 mam problem z zakończeniem zamówienia. Po dodaniu produktu do koszyka pojawiają się trzy opcje: złóż zamówienie, opróżnij koszyk, przelicz koszyk. po kliknięciu w "złóż zamówienie" pojawia się pole do wybrania formy przesyłki. Dotąd jest ok, jednak po wybraniu formy przesyłki następuje tylko automatyczne przeliczenie koszyka wraz z kosztami przesyłki i nic więcej. To znaczy pozostaje pod spodem link "powrót do koszyka". Nie pojawia się formularz do wpisania danych kupującego i kończenia zakupu. Dodam, że nie mam ograniczeń w zakupach tylko dla zarejestrowanych, nie mam do wyboru atrybutów ani tym podobnych. Ma ktoś pomysł co tu może blokować?
obstawiam ze dla tej wysylki nie jest zaznaczona zadna forma platnosci czyli sie nei wyswietli nic. Edytuj forme przesylki i na dole masz do zaznaczania opcje
poczytaj jak to ustawic
[url]kroq.pl/formy-platnosci-i-przesylek/[/url]
-

- Moderator Witryny
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się - tu prawidłowy link
-

- Moderator Witryny
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
Wielkie dzięki - pomogło.
- Autor tematu
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
|Strona 1 z 1
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość