godzina 16:20
godzina 16:20
obserwuję takie coś od dłuższego czasu, dzisiaj już jestem pewien
Otóż, codziennie, około godziny 16:20 zawsze mnie wywala ze sklepu - w znaczeniu wylogowuje
Nawet jeśli cały czas jestem aktywny w sklepie i coś tam robię
Jest to denerwujące zwłaszcza jak siedzę nad jakimś opisem i w momencie zapisania mnie wyrzuca ze sklepu
Spotkał się ktoś z czyms podobnym?
Otóż, codziennie, około godziny 16:20 zawsze mnie wywala ze sklepu - w znaczeniu wylogowuje
Jest to denerwujące zwłaszcza jak siedzę nad jakimś opisem i w momencie zapisania mnie wyrzuca ze sklepu
- Autor tematu
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
Re: godzina 16:20
A sprawdzałeś PA - Pozostałe - Administracja - Edytuj dane użytkownika - Godziny pracy ?
Pozdrawiam,
Mariusz
Pozdrawiam,
Mariusz
od zawsze od 0 do 0 
a problem z 16:20 istnieje od bardzo dawna, jednakże w ostatnim czasie zaczałem podejrzewać że nie wynika on z tego że długo nie jestem aktywny na sklepie, tylko że ten "resrtart" jest wymuszony. Coraz bardziej obserwowałem to zjawisko i dzisiaj się to potwierdziło
Bo w jednym momencie cos tam robiłemi zapisywałem a za kilka sekund mnie juz wywaliło ze sklepu
a problem z 16:20 istnieje od bardzo dawna, jednakże w ostatnim czasie zaczałem podejrzewać że nie wynika on z tego że długo nie jestem aktywny na sklepie, tylko że ten "resrtart" jest wymuszony. Coraz bardziej obserwowałem to zjawisko i dzisiaj się to potwierdziło
Bo w jednym momencie cos tam robiłemi zapisywałem a za kilka sekund mnie juz wywaliło ze sklepu
- Autor tematu
tak bylo od zawsze tylko kiedys wywalalo czesciej, kqs zmienil czas i teraz mozna dluzej, mnie tez wywala ale nie liczylem czy to jest godzina czy 3
mich napisał(a):obserwuję takie coś od dłuższego czasu, dzisiaj już jestem pewien
mi sie wydaje ze to oznaka dla Ciebie ze czas juz skonczyć prace i isć do domu
-
-

- Moderator Witryny
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
Stawiam na to, że masz Neostradę. Jeżeli tak, to zapewne o tej właśnie godzinie, Neostrada "przeładowuje się", zmieniając IP. Ja mam tak samo, tyle, że około 17:30 
Rozwiązaniem jest, poczekać kiedyś w pracy z pół godziny po zamknięciu i przeładować modem Neostrady. Wówczas kolejne odświeżenia będą o tej samej godzinie.
Rozwiązaniem jest, poczekać kiedyś w pracy z pół godziny po zamknięciu i przeładować modem Neostrady. Wówczas kolejne odświeżenia będą o tej samej godzinie.
-

- Moderator Witryny
- Otrzymał podziękowań: 5 razy
mam łącze stałe, żadne tam neostrady 
- Autor tematu
Pewnie gdyby ktokolwiek zadał sobie odrobinę trudu i przeczytał listę zmian od początku do końca, pewnie nie było by tego wątku.
Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
CYTAT: "panel administracyjny od teraz będzie działał na cookie (8 godzin)"
Wniosek z tego że kolega "mich" nie dość że nie lubi czytać to jeszcze 20 minut spóźnia się do pracy
Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
CYTAT: "panel administracyjny od teraz będzie działał na cookie (8 godzin)"
Wniosek z tego że kolega "mich" nie dość że nie lubi czytać to jeszcze 20 minut spóźnia się do pracy
radek170777 napisał(a):
hahahahah dobre
-

- Moderator Witryny
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość