błąd przy imporcie ceny promocyjnej

Błędy w oprogramowaniu KQS.store. Autor oprogramowania będzie zapoznawał się ze zgłoszonymi w tym dziale błędami i w przypadku ich potwierdzenia, w miarę swoich możliwości będzie reagował na nie.

W temacie ze zgłaszanym błędem, proszę zaznaczyć której wersji programu on dotyczy. W przypadku, gdyby błąd dotyczył nie ostatniej wersji programu, proszę wcześniej sprawdzić, czy błąd nie został już poprawiony w aktualnej wersji oprogramowania

błąd przy imporcie ceny promocyjnej

przez mwp » 2011 gru 07, Śr 12:35

czy ma ktoś podobny problem ? nie zrzuca mi ceny promocyjnej w żadnej z opcji importu

Autor tematu
Podziękował : 0 razy
Otrzymał podziękowań: 0 razy

Re: błąd przy imporcie ceny promocyjnej

przez tofif » 2011 gru 07, Śr 15:19

z importem zawsze byly problemu u mnie ogolnie na kazdej wersji sklepu nie dziala dobrze wiec robie wszystko przez baze

Podziękował : 1 razy
Otrzymał podziękowań: 4 razy

przez mwp » 2011 gru 08, Cz 12:39

tofif napisał(a):z importem zawsze byly problemu u mnie ogolnie na kazdej wersji sklepu nie dziala dobrze wiec robie wszystko przez baze

przez bazę czyli: wchodzisz w każdy produkt i go edytujesz ?

Autor tematu

przez redvan » 2011 gru 08, Cz 15:22

mwp napisał(a):
tofif napisał(a):z importem zawsze byly problemu u mnie ogolnie na kazdej wersji sklepu nie dziala dobrze wiec robie wszystko przez baze

on miał na mysli baze MySQL z poziomu phpMyAdmin'a .Czyli wszystkie komendy typu UPDATE....odbywają się z poziomu bazy danych mysql na serwerze. A tam jak nie znasz komedn to lepiej nie ruszac bo drobna zmiana ( blad ) i caly sklep sie posypie ;)
Moderator Witryny

Otrzymał podziękowań: 3 razy

przez mwp » 2011 gru 08, Cz 17:32

redvan napisał(a):
mwp napisał(a):

on miał na mysli baze MySQL z poziomu phpMyAdmin'a .Czyli wszystkie komendy typu UPDATE....odbywają się z poziomu bazy danych mysql na serwerze. A tam jak nie znasz komedn to lepiej nie ruszac bo drobna zmiana ( blad ) i caly sklep sie posypie ;)

a to nie ruszam, jeżeli ma ktoś ochotę i czas to chętnie posłucham rad co zmienić w wyglądzie mojego sklepu:

Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się

Autor tematu

przez tofif » 2011 gru 08, Cz 23:32

to raczej do dzialu pokaz swoj sklep

Podziękował : 1 razy
Otrzymał podziękowań: 4 razy

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość