błąd przy hurtowym usuwaniu komentarzy
|Strona 1 z 1
błąd przy hurtowym usuwaniu komentarzy
Witam,
W obecnej wersji skryptu (3.4) jest błąd w panelu administracyjnym podczas hurtowego usuwania komentarzy (Zaznaczone: Usuń zaznaczone komentarze). Po kliknięciu wykonaj pojawia się arlet "Brak uprawnień".
Aby usunąć komentarze trzeba pojedynczo klikając na kosz przy konkretnym komentarzu.
U was też coś takiego dzieje się??
Ponownie pobrałem i zainstalowałem skrypt i nadal tak samo...
P.S.
Ostatnimi czasy są też problemy ze spamującymi robotami które robią wpisy w komentarzach i dobrze byłoby to też uszczelnić...
Pozdrawiam
W obecnej wersji skryptu (3.4) jest błąd w panelu administracyjnym podczas hurtowego usuwania komentarzy (Zaznaczone: Usuń zaznaczone komentarze). Po kliknięciu wykonaj pojawia się arlet "Brak uprawnień".
Aby usunąć komentarze trzeba pojedynczo klikając na kosz przy konkretnym komentarzu.
U was też coś takiego dzieje się??
Ponownie pobrałem i zainstalowałem skrypt i nadal tak samo...
P.S.
Ostatnimi czasy są też problemy ze spamującymi robotami które robią wpisy w komentarzach i dobrze byłoby to też uszczelnić...
Pozdrawiam
- Autor tematu
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
Re: błąd przy hurtowym usuiwaniu komentarzy
zamiast captcha sugeruję proste pytania typu : 2 + 2 = lub co jest stolicą Polski 
witam ponownie,
zgłaszał ktoś ten problem u producenta kqs?? zgłosiłem problem ale nie mam odzewu żadnego od producenta...
zgłaszał ktoś ten problem u producenta kqs?? zgłosiłem problem ale nie mam odzewu żadnego od producenta...
- Autor tematu
samo napisał(a):witam ponownie,
sciagnij dzisiaj pliki update z serwera kqs i dokonaj update - powinno pomóc ( o ile zostało poprawione )
-

- Moderator Witryny
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
ok, spróbuję dziś... ostatni update mam z 15.06
dam znać jaki efekt...
dam znać jaki efekt...
- Autor tematu
Re: błąd przy hurtowym usuwaniu komentarzy
... a jak błąd w nowej wersji też będzie wejdź sobie po zalogowaniu do administratora i sprawdź czy masz ptaszki w kwadracikach obok komentarzy.
Re: błąd przy hurtowym usuwaniu komentarzy
instalacja dzisiejszego update przyniosła oczekiwany efekt
działa jak należy...
- Autor tematu
|Strona 1 z 1
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość