[MODERNIZACJA] Dynamiczne tabelki na stronie produktu
Re: [MODERNIZACJA] Dynamiczne tabelki na stronie produktu
CAŁY TEMAT DO KASACJI, ZROBIŁEM ODDZIELNY TEMAT
Ten cały temat można już skasować bo zrobiłem oddzielny temat KulbiTable 1.0, w tym obecnym temacie są już inne linki
Kulbi, z calym czacunkiem, ale nie jest Ci glupio nazywac te modyfikacje swoja ksywka (KulbiTable) skoro to jest gotowy skrypt napisany przez kogos innego?
-
Lesiu
Ale pomysłodawcą wdrożenia projektu do sklepu był Tomek, więc chyba jakieś prawo ma by podpisać się pod tym
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 0 razy
bardzo dużo kodu zostało przerobione, oczywiście ta nazwa to tylko na Naszym forum i dla Nas, nie piszę tego gdzie indziej, a oczywiscie oryginalny skrypt jest pod tym poniższym linkiem i mało estetyczny
Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
Właśnie odkrywam tabelki dynamiczne - wspaniały drobiazg
Proszę o małą podpowiedź, bo nie mogę poradzić sobie z zakładką 'OPINIE KLIENTÓW'...
Jak powinien wyglądać kod, ponieważ u mnie nic się nie wyświetla...
Testuję to tutaj: Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
Z góry dziękuję za pomoc
Testuję to tutaj: Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
- Kod: Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
<div class="tab-page" id="tabPage7">
<h2 class="tab">OPINIE<br>KLIENTÓW</h2>
<script type="text/javascript">tp1.addTabPage( document.getElementById( "tabPage7" ) );</script>
<center>{KOMENTARZE}{DODAJ_KOMENTARZ}</center>
</div>
Z góry dziękuję za pomoc
motohelp napisał(a):Właśnie odkrywam tabelki dynamiczne - wspaniały drobiazgProszę o małą podpowiedź, bo nie mogę poradzić sobie z zakładką 'OPINIE KLIENTÓW'...
- Kod: Odnośnik widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników - Zarejestruj się
<div class="tab-page" id="tabPage7">
<h2 class="tab">OPINIE<br>KLIENTÓW</h2>
<script type="text/javascript">tp1.addTabPage( document.getElementById( "tabPage7" ) );</script>
<center>{KOMENTARZE}{DODAJ_KOMENTARZ}</center>
</div>
Z góry dziękuję za pomoc
Ja mam taki kod..
<div class="tab-page" id="tabPage2">
<h2 class="tab">OPINIE O<br>PRODUKCIE</h2>
<script type="text/javascript">tp1.addTabPage( document.getElementById( "tabPage2" ) );</script>
{DODAJ_KOMENTARZ}{KOMENTARZE}
</div>
Dzięki ZooSklep, ale chyba coś jeszcze u mnie nie tak..
Dodałem cały kod (zgodnie z instrukcją Kulbiego) do 'Szablon graficzny' --> 'Strona produktu' ale niestety zakładka Opinie klientów pozostaje pusta... Czy powinienem zmienić coś jeszcze? Niestety jestem laikiem jeśli chodzi o kod i proszę o łopatologicznie, gdyby ktoś miał jakiś pomysł...
Dodałem cały kod (zgodnie z instrukcją Kulbiego) do 'Szablon graficzny' --> 'Strona produktu' ale niestety zakładka Opinie klientów pozostaje pusta... Czy powinienem zmienić coś jeszcze? Niestety jestem laikiem jeśli chodzi o kod i proszę o łopatologicznie, gdyby ktoś miał jakiś pomysł...
motohelp napisał(a):Dzięki ZooSklep, ale chyba coś jeszcze u mnie nie tak..
A masz jakiś komentarz napisany?
- Moderator Witryny
- Podziękował : 0 razy
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość